prosinca 2014

"Ice Cream in December" Giveaway

Priznajem, uživam u Decembru. Blago paničim jer ništa ne stižem, ali se radujem kao malo dete pred svetlucavom uličnom dekoracijom i najezdom šarenih izloga. Volim toplu čokoladu s' nogu, to-do liste bez kraja, velika filozofiranja uz male kolače po beogradskim poslastičarnicama, planove i nove planove i celu tu prednovogodišnju gužvu koja se vrtoglavo bliži kraju. Ostalo je taman još toliko vremena da okitim jelku, spakujem kofere i izgubim se duž linije na mapi, a pre toga neke od vas obradujem poklonima. 

Rimmel Lasting Finish 25H with comfort serum

Kada su drogerijski puderi u pitanju, jedan od nekoliko noviteta ove godine je i Rimmel Lasting Finish 25h. Zapravo se radi o unapređenoj formuli i redizajniranoj ambalaži već postojeće linije pudera, sada obogaćenoj kompleksom koji dodatno hidrira kožu, dajući osećaj prijatnosti i udobnosti.


Marrakesh KaHm tretman za ispravljanje kose

Na Marrakesh proizvode sam prvi put ozbiljnije obratila pažnju na sajmu kozmetike "Svet lepote", održanom sredinom marta u Beogradu. Doduše i pre toga sam ih zapazila na policama u frizerskom salonu, ali mi iz nekog razloga nisu pobudili posebno interesovanje. Na sajmu sam čula priču o brendu, dobila par flajera i tester jednog tretmanskog ulja, koje me je kasnije oduševilo i navelo da se još bliže upoznam sa ovom kozmetikom.

Nouba Nombra Wet & Dry Cooked Eye Shadow 328

Nouba je italijanska profesionalna dekorativna kozmetika, odličnog kvaliteta. Kod nas iz nekog razloga nije posebno popularna, a svojevremeno je u Beogradu mogla da se nabavi po Mauricius radnjama (ne znam da li je još uvek imaju u ponudi). Iz njihovog asortimana, najviše sam koristila senke i rumenila i neki opšti utisak je da imaju lep izbor nijansi, bogato pigmentovane formule i proizvode koji se sporo troše. Danas ću pisati o divnoj wet & dry senci iz Nombra linije, u nijansi #328. 


Proizvodi za redovno čišćenje lica

Skoro sam konstatovala da postoji dosta proizvoda koje sam testirala tokom godine i nepravedno ostavila po strani, kada su recenzije u pitanju. Među njima je i nekoliko preparata za čišćenje lica, od kojih sam svaki koristila redovno u intervalima od po dva meseca. U ovom postu ćete moći da pročitate pojedinačne recenzije, kao i poređenje i neki opšti zaključak o tome koja vrsta umivalica najviše prija mojoj koži.