listopada 2014

Giveaway: OPI Muppets Most Wanted

Znate onaj osećaj kada vam dođe da nebo ofarbate nekim ludim bojama, ulične svetiljke pretvorite u tufnaste balone, a umesto taksija zaustavite leteći ćilim pa se put oblaka izgubite u nepoznatom pravcu? E tako je meni danas, te sam odlučila da ovo sjajno raspoloženje širim dalje :D
 

#booklistchallenge i još preporuka za čitanje

Jednom mi je prijatelj rekao: "Dobra knjiga je ona knjiga, koju kad pročitaš imaš osećaj tuge i taj osećaj nosiš u sebi neko vreme". "Zašto tuge?" upitala sam. "Jer se knjiga završila".


Pitanje: Kako birate kozmetiku?

Valjda se nikada nije više diskutovalo o kvalitetu i sastavu kozmetičkih proizvoda kao danas. Internetom kruže brojni tekstovi o štetnosti određenih sastojaka, uputstva za čitanje INCI i upozoravajuće liste sintetičkih supstanci koje treba izbegavati, iz manje ili više opravdanih razloga. S jedne strane je konvencionalna kozmetika, na koju se mrko gleda, a s druge čisti prirodni preparati i sve popularnije home made recepture.

Pevonia Botanica Myoxy Caviar & Pearl

Jedan od vodećih brendova u industriji profesionalne kozmetike, Pevonia Botanica, od nedavno je uvršten u redovnu ponudu spa kluba Olympus u Hotelu Hyatt Regency Beograd. Tim povodom, krajem pretprošle nedelje, dobila sam poziv da iskusim neke od najkvalitetnijih tretmana za lice i telo, među kojima i čuveni Myoxy Caviar & Pearl


Kupovina u Septembru

O poslednjoj kupovini sam pisala krajem juna. Dva meseca pravog leta, učinila su da zaboravim na šoping. Već s prvim naletom hladnog septembarskog vazduha i mirisom pečenog kestenja, probudili su se uspavani apetiti. 

Eucerin Even Brighter Clinical Giveaway

U nastavku prethodnog posta o hiperpigmentaciji, danas vam predstavljam Eucerin Even Brighter Clinical liniju preparata za negu kože sa estetskim problemima uzrokovanim poremećajem sinteze melanina i poklanjam dnevnu i noćnu kremu iz iste linije.