lipnja 2013

27 fenomenalnih saveta o tome kako i čime negovati lice i kosu na moru - kraj nagradne igre!


Došao je i petak, a sačekalo me je čak 27 sjajnih komentara i saveta :). Nažalost mogu da poklonim samo jedan Avon Glow Duo i dobiće ga....
...osoba pod #17 a to je Višnja Milić. Višnju ću zamoliti da mi se javi preko kontakt forme i pošalje svoje podatke (ime, prezime, adresa, mob. telefon).

Astor SKINMATCH BB Cream -Your makeup for a Busy Busy day off !


Mada BB kreme već izvesno vreme "praše" kozmetičkom scenom, uspela sam prilično dugo da ih ignorišem. Priznajem, bila mi je malo odbojna cela ta pomama oko BB krema kao nečeg "revolucionarnog" i "novog", iako nisam uspela da primetim neke drastične razlike u odnosu na good oldies tonirane kreme (kojih sam veliki ljubitelj). Doduše isprobala sam svega nekoliko brendova, među njima Nivea BB cream - potpuni promašaj sa nijansama, Garnier BB cream - na mom licu neverovatno brzo prosija (mada sam posle videla da Garnier ima i varijantu za kombinovanu/masnu kožu, pa bi možda ta bila pravi izbor). Za Astor Skin Match BB cream mogu da kažem da je vredna preporuke.


Avon Glow kolekcija + nagradna igra!


Mada bronzeri mogu da se koriste tokom cele godine, nekako su najpopularniji leti. Bez obzira da li volite da se sunčate ili ne, dobar bronzer (pravilno nanešen) može da vam pruži divan preplanuli ten ili produži trajanje već postojećeg. Izbor bronzane šminke je ogroman, a ja ću u ovom postu predstaviti Avon Glow kolekciju.


U Glow kolekciji, Avon ovog leta nudi tri proizvoda: već legendarne kuglice u novim nijansama za bronzani ten, 2 u 1 bronzer/rumenilo i meni najinteresantniji gel za bronzani sjaj. 

Astor Big & Beautiful BOOM Curved maskara


Negde sredinom maja, slučajno sam naletela na akciju -20% na sve Astor proizvode u Mauricijus - M drogeriji (igrom slučaja imam jednu njihovu prodavnicu u komšiluku). I bez akcije sam se oduševila jer nisam imala prilike da vidim Astor kozmetiku kod nas u prodaji. Radi se o kvalitetnom brendu, vrlo popularnom po Evropi, naročito u Nemačkoj (možda zato što je zaštitno lice Astora Heidi Klum lol), a M drogerija je od ove godine, zvanični (i jedini) uvoznik za Srbiju. 

Prelistavanje kataloga: Junska Avon ponuda



Ovo neće biti baš klasično "prelistavanje kataloga" kao do sada - sa preporukama šta da kupite a šta da preskočite i kratkim objašnjenjima zašto. Junski katalog me nije nešto posebno inspirisao u smislu da je ponuda veoma slična onoj iz maja, dakle dosta toga je prosto ponovljeno. Da se i ja ne bih ponavljala, mislim da će zanimljivije biti da vam pokažem šta sam odabrala iz Avonove junske ponude, za sebe :).

Garnier Moisture Match 24H Mattifying Fresh Cream


Pre par dana, naletela sam na nove kreme iz Garnier Moisture Match linije i kako mi se promo cena učinila ok (~ 400 dinara), odlučila sam da isprobam zelenu varijantu "Oh! So matte" - za kombinovanu/masnu kožu. Inače, Moisture Match kolekciju čini pet hidrantnih krema, kako kažu nove generacije, kreiranih da zadovolje 24h potrebe specifičnih tipova kože (za više detalja pogledajte OVDE).

Omiljene mirisne bočice iz Avona


Skoro me je neko pitao šta mislim o Avon mirisima i da li su vredni kupovine, pa evo posta o nekim meni omiljenim Avon parfemima :).

Odavno mi se čini da je ponuda parfema u Avonu bezrazložno velika. Skoro svaki treći katalog promoviše nov miris, pa je zaista teško sve to propratiti. Pri tom se za većinu ne može baš reći da su posebno originalni i kvalitetni (pre svega mislim na postojanost). Od nekih desetak koje sam imala prilike da isprobam, tri bih izdvojila kao omiljene i vredne preporuke. 


Rimmel "Wake Up & Glow" tečni puder


"Wake me up" tečni puder, reklamiran kao Rimmel’s first liquid foundation that instantly reawakens skin with a healthy, radiant glow, sam kupila na preporuku prijateljice. Bila sam prilično podozriva zbog radiant glow efekta i neizvesnosti, kako će sve to izgledati na mojoj kombinovanoj koži i izraženoj T zoni, u sred leta :).